Rundvlees

Rundvlees

Puur, eerlijk, duurzaam rundvlees: dat is het vlees van La Carne. Bestel hier online uw rundvlees en ervaar zelf de fantastische smaak! Met haar bijzondere structuur en kenmerkende smaak kunt u niet anders dan het Simmentaler ras volop waarderen.

BLACK FRIDAY ACTIE: 15% korting op alles met de code: BLACK15

  • Generaties lang échte slagers!
  • 100% Simmentalerrundvlees
  • Voor een excellent moment
  • Vers, gekoeld aan huis geleverd
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13

Online rundvlees bestellen

Bij La Carne | Premium beef bestelt u online rundvlees van hoge kwaliteit. Dus denkt u: ik heb zin om een heerlijk stuk rundvlees te kopen, dan bent u bij La Carne aan het juiste adres! Krijgt u vrienden of familie te eten? Wilt u een diner op tafel zetten met een bijzonder stuk rundvlees? Een speciale gelegenheid vieren? Wacht niet langer en bekijk welke rundvleesproducten u gaat bestellen.

Rundvlees van de slager

Een speciale gelegenheid? Een sjiek diner? Goed rundvlees op tafel zetten? Veel mensen gaan ervoor naar de slager. Dat kan, maar de ‘gewone’ slager levert meestal geen rundvlees zoals La Carne dit wel aanbiedt. Fantastisch kwaliteitsvlees, van het Simmentalerras, rechtsreeks uit de natuurlijke omgeving van de Alpen. En de prijs is ook nog eens lager dan bij de slager, dus bent u goedkoper uit. Al is de prijs van rundvlees zeker niet de belangrijkste factor om te kiezen voor een fantastisch stuk rundvlees. Dat weet u zodra u het proeft!

Hoe lang moet u rundvlees braden of bakken?

Bakken en braden zijn ongeveer dezelfde technieken. Beide technieken zijn geschikt voor rundvlees. Toch zit er wel een verschil tussen deze twee manieren om rundvlees klaar te maken. Rundvlees braden doe je op wat lagere temperatuur, je zet het vuur niet zo hoog, sluit de pan af en bent dus ook wat langer bezig. Dit is voor sommige stukken rundvlees geschikt. Rundvlees bakken kan met al onze producten, dat laat onze chef-kok Evert je zien. Je gebruikt een ‘gewone’ pan, zet het vuur flink hoog en het gaat vrij snel. Zeker als je gaat voor volgens ons de beste keuze: medium rare rundvlees!

Rundvlees kruiden

Kwalitatief echt goed rundvlees smaakt lekker van zichzelf. Dat is ook de reden dat La Carne enkel eenvoudig gerechten voor rundvlees laat zien. Dus geen gedoe met exotische saus en kruiden. De meeste bereidingswijzen van rundvlees maken we met enkel olie, zout en peper. Natuurlijk is een beetje afwisseling soms leuk, daarom zijn we ook groot fan van bijvoorbeeld cajunkruiden en een simpele knoflook en roomboter mogen natuurlijk bij een aantal gerechten ook niet ontbreken. In ieder geval gebruiken we vooral ingrediënten voor onze rundvleesrecepten die haast elke thuiskok altijd in huis heeft.

Rundvlees gerechten

Er zijn veel verschillende stukken rundvlees te koop. Elk deel rundvlees is op een andere manier klaar te maken. Chef-kok Evert staat klaar om onze klanten daarbij te helpen. Bij onze rundvlees recepten vindt u van elk rundvleesdeel dat wij aanbieden een gerecht van rundvlees in de pan en een rundvlees barbecue (bbq) gerecht. Chef-kok Evert legt u precies uit hoe u het bepaalde deel rundvlees klaar moet maken.

Rundvlees laten rusten

Uw rundvlees gebakken in de pan? Of lekker op de barbecue gelegd? Zo gauw u de juiste kerntemperatuur heeft bereikt, bent u klaar; maar uw maaltijd nog niet! Deze moet namelijk nog rusten. Runvlees laten rusten is erg belangrijk. Tijdens het rusten kan het vlees ‘ontspannen’. De eiwitten en het vleesvocht verbinden zich weer met elkaar, er gaat zo minder vocht verloren waardoor uw rundvlees sappiger blijft. En dus ook meer smaak houdt! We snappen dat u uw rundvlees niet teveel wilt laten afkoelen. Wikkel er dan losjes aluminiumfolie omheen. Hoe lang moet je het rundvlees laten rusten? Dat verschilt; gemiddeld tussen de 4 en 10 minuten. Chef-kok Evert vertelt je per rundvleesproduct hoe lange rusttijd dit nodig heeft.

Rundvlees aanbieding

La Carne biedt kwalitatief excellent rundvlees voor een schappelijke prijs. Dit komt omdat we rechtstreeks aan de particulier leveren. Dat betekent voordeel, maar ook nog eens vers(er)! Met regelmaat hebben we speciale acties en zetten we een bepaald stuk rundvlees in de aanbieding. Volg ons op Instagram of Facebook om hiervan op de hoogte te blijven! Zo mist u geen rundvlees aanbieding meer!