100% Simmentaler rundvlees
Online rundvlees bestellen
Bij La Carne | Premium beef bestel je online rundvlees van hoge kwaliteit. Dus denk je: ik heb zin om een heerlijk stuk rundvlees te kopen, dan ben je bij La Carne aan het juiste adres! Krijgt je vrienden of familie te eten? Wil je een diner op tafel zetten met een bijzonder stuk rundvlees? Een speciale gelegenheid vieren? Wacht niet langer en bekijk welke rundvleesproducten je gaat bestellen.
Rundvlees van de slager
Een speciale gelegenheid? Een sjiek diner? Goed rundvlees op tafel zetten? Veel mensen gaan ervoor naar de slager. Dat kan, maar de ‘gewone’ slager levert meestal geen rundvlees zoals La Carne dit wel aanbiedt. Fantastisch kwaliteitsvlees, van het Simmentalerras, rechtsreeks uit de natuurlijke omgeving van de Alpen. En de prijs is ook nog eens lager dan bij de slager, dus ben je goedkoper uit. Al is de prijs van rundvlees zeker niet de belangrijkste factor om te kiezen voor een fantastisch stuk rundvlees. Dat weet je zodra je het proeft!
Hoe lang moet je rundvlees braden of bakken?
Bakken en braden zijn ongeveer dezelfde technieken. Beide technieken zijn geschikt voor rundvlees. Toch zit er wel een verschil tussen deze twee manieren om rundvlees klaar te maken. Rundvlees braden doe je op wat lagere temperatuur, je zet het vuur niet zo hoog, sluit de pan af en bent dus ook wat langer bezig. Dit is voor sommige stukken rundvlees geschikt. Rundvlees bakken kan met al onze producten, dat laat onze chef-kok Evert je zien. Je gebruikt een ‘gewone’ pan, zet het vuur flink hoog en het gaat vrij snel. Zeker als je gaat voor volgens ons de beste keuze: medium rare rundvlees!
Rundvlees kruiden
Kwalitatief echt goed rundvlees smaakt lekker van zichzelf. Dat is ook de reden dat La Carne eenvoudige gerechten voor rundvlees laat zien. Dus geen gedoe met exotische saus en kruiden, maar alleen simpele en de allerlekkerste. De meeste bereidingswijzen van rundvlees maken we met enkel olie, zout en peper. Natuurlijk is een beetje afwisseling soms leuk, daarom zijn we ook groot fan van bijvoorbeeld cajunkruiden en een simpele knoflook en roomboter mogen natuurlijk bij een aantal gerechten ook niet ontbreken. In ieder geval gebruiken we vooral ingrediënten voor onze rundvleesrecepten die haast elke thuiskok altijd in huis heeft.
Rundvlees gerechten
Er zijn veel verschillende stukken rundvlees te koop. Elk deel rundvlees is op een andere manier klaar te maken. Chef-kok Evert staat klaar om onze klanten daarbij te helpen. Bij onze rundvlees recepten vind je van elk rundvleesdeel dat wij aanbieden een gerecht van rundvlees in de pan en een rundvlees barbecue (bbq) gerecht. Chef-kok Evert legt je precies uit hoe je het bepaalde deel rundvlees klaar moet maken.
Rundvlees laten rusten
Heb je het rundvlees gebakken in de pan? Of lekker op de barbecue gelegd? Zo gauw je de juiste kerntemperatuur hebt bereikt, ben je klaar; maar jouw steak nog niet! Deze moet namelijk nog rusten. Rundvlees steak laten rusten is erg belangrijk. Tijdens het rusten kan het vlees ‘ontspannen’. De eiwitten en het vleesvocht verbinden zich weer met elkaar, er gaat zo minder vocht verloren waardoor uw rundvlees sappiger blijft. En dus ook meer smaak houdt! We snappen dat je het rundvlees niet teveel wilt laten afkoelen. Wikkel er dan losjes aluminiumfolie omheen. Hoe lang moet je het rundvlees laten rusten? Dat verschilt; gemiddeld tussen de 4 en 10 minuten. Chef-kok Evert vertelt je bij de recepten per rundvleesproduct hoe lange rusttijd dit nodig heeft.
Rundvlees aanbieding
La Carne biedt kwalitatief excellent rundvlees voor een schappelijke prijs. Dit komt omdat we rechtstreeks aan de particulier leveren. Dat betekent voordeel, maar ook nog eens vers(er)! Met regelmaat hebben we speciale acties en zetten we een bepaald stuk rundvlees in de aanbieding. Volg ons op Instagram of Facebook om hiervan op de hoogte te blijven! Zo mis je geen rundvlees aanbieding meer!