Ossenhaas spies
- Per 2 stuks (250 gr.) € 14,50Inclusief 9% BTW
De ossenhaas is het meest luxe deel van het rund. Het kenmerkt zich door een enorme malsheid. Een hele ossenhaas wordt vaak in drie delen gedeeld, van de punt snijden we de heerlijkste ossenhaaspuntjes. En die zijn weer ideaal als heerlijke spies op de barbecue! Je kan natuurlijk voor een hele ossenhaas of ossenhaaspuntjes gaan, maar om meer gemak te bieden in bereiding verkopen we ook kant en klare ossenhaasspiesen.
1 ossenhaasspies weegt 125 gram
- Meest malse rundvlees
- Zeer zacht, nagenoeg geen vet
- Heerlijke als starter bij een bbq
Ossenhaas spies bestellen:
Beschikbare opties:
Bezorging:
- Maandag t/m vrijdag vers en gekoeld thuisbezorgd.
- Bestel voor 22.00 uur en ontvang nog de volgende (werk)dag.
- Geschikt om in te vriezen. Vers ± 7 dagen houdbaar in de koelkast.
Namens de chef
Een beetje zout en peper, paar minuutjes op de barbecue en voilà: een heerlijk smaakvol gerechtje!

Informatie
- Ingrediënten 100% rundvlees
- Land van herkomst Oostenrijk / Duitsland
- Bewaaradvies Gekoeld
- Energie 115 Kcal / 485 KJ
- Vet 3 gram
- (waarvan verzadigd vet) 0,9 gram
- Koolhydraten < 0,5 gram
- (waarvan suikers) < 0,5 gram
- Eiwitten 22,0 gram
- Zout 0,0 gram
- Malsheid
- Marmering
- Smaakintensiteit
Ossenhaas spies online bestellen
Wilt u online rundvlees bestellen? Bij een slager of andere vleesverkoper? Dan kan het goed zijn dat u op zoek bent naar de Ossenhaas spies. Wat is ossenhaas? De Ossenhaas komt van de binnenkant van de ruggenwervels en is één van de malste stukken rundvlees. Dit komt doordat de spier weinig werk verricht in het leven van het rund en dus weinig in beweging is. De ossenhaasspiesen, die u online kunt bestellen bij La Carne, is mager eersteklas rundvlees!
Ossenhaasspies op de barbecue
Hoe lang moet een ossenhaas spies op de barbecue? Ossenhaas spiesjes zijn in een mum van tijd klaar, houd als kerntemperatuur maximaal 55 graden aan!
En het maakt niet uit welke barbecue u gebruikt, een weber, kamado, green egg of bastard, de kerntemperatuurmeter (of vleesthermometer) komt altijd van pas!