Op dit moment is onze webshop gesloten. Wegens omstandigheden kunnen wij helaas tot nader bericht geen bestellingen aannemen. Dank voor uw begrip.

Picanha spies

  • Per 2 stuks (250 gr.) € 11,95Inclusief 9% BTW
OP VOORRAAD

De Picanha is in Brazilië erg bekend, maar wordt in Nederland ook steeds populairder. De Picanha is fijn van draad en bedekt met een dikke witte vetlaag, dit zorgt ervoor dat het vlees niet uitdroogt en juist even die extra smaak geeft bij de bereiding. Je kan natuurlijk voor een hele picanha gaan, maar om meer gemak te bieden in bereiding verkopen we ook picanhaspiesen.


1 picanhaspies weegt 125 gram

  • Bijzonder mals, zachte draad
  • Smaakvolle vetbedekking
  • Perfect voor op de barbecue

Picanha spies bestellen:

Beschikbare opties:


Prijs per stuk:
Totaal:
Op dit moment is onze webshop gesloten. Wegens omstandigheden kunnen wij helaas tot nader bericht geen bestellingen aannemen. Dank voor uw begrip.

Bezorging:

  • Maandag t/m vrijdag vers en gekoeld thuisbezorgd.
  • Bestel voor 22.00 uur en ontvang nog de volgende (werk)dag.
  • Geschikt om in te vriezen. Vers ± 7 dagen houdbaar in de koelkast.

Namens de chef

De picanhaspies is door de perfecte marmering eenvoudig mals te bereiden. Ideaal als 'uitdeler' tijdens een barbecue!

Evert te Pas - Chef La Carne
Picanha spies

Informatie

Producteigenschappen
  • Ingrediënten 100% rundvlees
  • Land van herkomst Oostenrijk / Duitsland
  • Bewaaradvies Gekoeld
Voedingswaarden
  • Energie 165 Kcal / 691 KJ
  • Vet 8.1 gram
  • (waarvan verzadigd vet) 0,8 gram
  • Koolhydraten < 0,5 gram
  • (waarvan suikers) < 0,5 gram
  • Eiwitten 23,0 gram
  • Zout 0,0 gram
Kenmerken
  • Malsheid
  • Marmering
  • Smaakintensiteit

Picanha spies online bestellen

Waar kunt u online Picanha spies bestellen? Bij La Carne Premium beef! Een goede keus! Picanha is een heel smaakvol deel van het rund.

Picanha is qua naam best bekend, maar u vindt het niet standaard bij elke slager in het dorp. De picanha steak is een echte Braziliaanse delicatesse. In Nederland wordt het ook wel staartstuk genoemd. De picanha is fijn van draad en bedekt met een dikke witte vetlaag. Deze vetlaag op de picanha zorgt voor heel veel smaak tijdens het bakken. En door de goede marmering is het eenvoudig om de picanhaspies smaakvol en sappig te houden tijdens het barbecueeen.


Picanha bereiden recepten

Picanha is uitermate geschikt voor de barbecue. Chef-kok Evert laat u precies zien hoe u de perfecte Picanha op de barbecue grillt. Maar wist u dat u picanha ook prima in de pan kunt bakken? Dus is het een wat minder zonnige dag? Kijk dan eens bij de recepten waarin Chef-kok Evert u laat zien hoe u picanha in de in de pan bereidt. Ze zijn eenvoudig, simpel maar zeker heel smaakvol. Want excellent rundvlees, is lekker van zichzelf!