La CarneOver ons

Wij zijn La Carne. De leverancier van premium beef. Ons doel is om jou de heerlijke smaak van excellent rundvlees thuis te laten beleven. Zodat je zeker weet dat er een fantastisch gerecht op tafel staat. Alles voor een excellent moment!

“The most tastefull Premium Beef experience”.Dat is wat wij u bieden.

Bij La Carne koop je een beleving. Met meer dan 100 jaar ervaring in het slagersvak, weten we als geen ander wat kwaliteitsrundvlees is en hoe je dit op de beste manier klaarmaakt. We leveren rundvlees van hoge kwaliteit, afkomstig van het Simmentaler rund, met tips en recepten van onze chef-kok Evert. Waar we kwaliteit op 1 plaatsen bij onze producten, doen we dat ook bij de hele beleving van ons concept. Onze supply chain is kort! Dus  je ontvangt ons rundvlees verser dan vers! Van bestelling tot het moment dat je een hap neemt van ons prachtige rundvlees door jezelf bereid: Met La Carne weet je zeker dat je vrienden en familie smaakvol verrast!

Probeer het nu!

Vertrouwd rundvlees kopen

  • Webwinkelkeur
  • NVWA

Het verhaal van La Carne

100% KWALITEITSVLEESNATUURLIJK SIMMENTALER

Het Simmentaler-ras is een uniek runderras dat voornamelijk in de Alpen leeft. De prachtige runderen zijn herkenbaar aan hun lichtgeel en roodbruin gevlekte huid. Het Simmentaler rund leeft veelal vrij in de Alpenweides of in de valleien, ze eten vers gras of kruiden die daar in overvloed te vinden zijn. Volop natuurlijk vlees dus!

Het Simmentaler rund is een typisch dubbeldoelras. Ze geven hun hele leven melk en daardoor is het vlees mooi met vet dooraderd en bedekt. Doordat de runderen vrij rondlopen, een gezonde voeding hebben en veel rust, is het vlees prachtig dieprood van kleur en heeft het een fijne zachte smaak. Puur, eerlijk en karakteristiek: smaaksensatie gegarandeerd!

Bekijk het La Carne rundvlees

"ECHT RUNDVLEES IS LEKKER VAN ZICHZELF"Namens de chef

"Echt rundvlees is lekker van zichzelf. Daarom kiezen wij er bewust voor geen ingewikkelde recepten met tig ingrediënten aan jou te presenteren. De smaak het Simmentaler rund is zo fantastisch, dat je hier nauwelijks iets aan toe hoeft te voegen. Onze recepten zijn te bereiden met ingrediënten die de meeste mensen standaard in huis hebben. Ik geef je uitleg over de bereiding van onze rundvleesproducten, simpel en eenvoudig, maar soms wel net even met een twist."

Bekijk het La Carne rundvlees

Team La Carne:

Klanten over La Carne: