Rumpsteak

  • Per stuk (800 gr.) € 22,50Inclusief 9% BTW
OP VOORRAAD

De rumsteak is door de fijne vleesdraad bijna net zo mals als de ossenhaas, maar de rumpsteak is voller van smaak. De naam rumpsteak is een wat bekendere naam voor 'dikke lende'. De dikke lende zit in de bil van het rund en wordt gevormd door de zijlende, de rumpsteak en de filet mignon. Een perfecte steak die nooit verveelt!

  • Superieur deel
  • Zeer mals door fijne draad
  • Intense smaak

Rumpsteak bestellen:

Beschikbare opties:


Prijs per stuk:
Totaal:

Bezorging:

  • Maandag t/m vrijdag vers en gekoeld thuisbezorgd.
  • Bestel voor 22.00 uur en ontvang nog de volgende (werk)dag.
  • Geschikt om in te vriezen. Vers ± 7 dagen houdbaar in de koelkast.

Namens de chef

De Rumpsteak is een perfecte biefstuk. Een ietwat ondergewaardeerd stukje vlees, want het doet echt niet onder voor een Entrecote of Ossenhaas! Je kan van rumsteak ook goed carpaccio snijden, omdat de structuur iets steviger is dan de ossenhaas.

Evert te Pas - Chef La Carne
Rumpsteak

Informatie

Producteigenschappen
  • Ingrediënten 100% rundvlees
  • Land van herkomst Oostenrijk / Duitsland
  • Toepassing BBQ / Pan
  • Bewaaradvies Gekoeld
Voedingswaarden
  • Energie 108 Kcal / 455 KJ
  • Vet 1,8 gram
  • (waarvan verzadigd vet) 0,8 gram
  • Koolhydraten < 0,5 gram
  • (waarvan suikers) < 0,5 gram
  • Eiwitten 22,9 gram
  • Zout 0,0 gram
Kenmerken
  • Malsheid
  • Marmering
  • Smaakintensiteit

Rump steak online bestellen

Het vlees is van de dikke lende is door de fijne vleesdraad bijna net zo mals als ossenhaas en wordt daarom wel eens imitatie ossenhaas genoemd. Het heeft net als ossenhaas een fijne vleesdraad maar wel meer smaak. Echt een stuk rundvlees om eens te proberen! Met tips en advies helpt chef-kok Evert je deze dikke lende perfect klaar te maken. Wacht niet langer met het online bestellen van de dikke lende!