Let op, wij zijn op dit moment telefonisch beperkt bereikbaar, neem bij voorkeur contact op per e-mail.

Rollade - runderrollade

  • Per stuk € 32,50Inclusief 9% BTW
OP VOORRAAD
Succes gegarandeerd met deze gekruide magere runderrollade! Zacht door de fijne draad en voorzien van wat gemengde specerijen en zout is dit een heerlijke smaakvolle rollade. Deze rollades worden door onszelf gemaakt en gekruid. Ze zijn vrij van allergenen.

De rollades zijn vrij groot, prima geschikt om met een aantal mensen van te eten. We leveren de rollades net als ons andere rundvlees vers. U kunt ze dus prima invriezen om te gebruiken tijdens de kerstperiode.

1 rollade weegt ± 1250 gram
  • Zeer mals door fijne draad
  • Voorzien van specerijen en zout
  • ± 1250 gr.

Rollade - runderrollade bestellen:

Beschikbare opties:


Prijs per stuk:
Totaal:

Bezorging:

  • Maandag t/m vrijdag vers en gekoeld thuisbezorgd.
  • Bestel voor 22.00 uur en ontvang nog de volgende (werk)dag.
  • Geschikt om in te vriezen. Vers ± 7 dagen houdbaar in de koelkast.

Namens de chef

"Runderrollade is een heerlijk gerecht voor bijvoorbeeld een smaakvol kerstdiner!"

Evert te Pas - Chef La Carne
Rollade - runderrollade

Rollade - rundvlees online bestellen

Het vlees waarmee de runderrollade gemaakt is, is van het Simmentalerrund. Dat belooft een smaakvolle rollade. Aan de runderrollade zijn gemengde specerijen en zout toegevoegd. Met deze heerlijke runderrollade verras je je vrienden, familie en/of andere gasten. Makkelijk klaar te maken in de pan. Even aanbakken in de pan tot een mooie kleur randje en daarna laten garen in de oven. 

Recept runderrollade bakken

Ben je van plan om een runderrollade te bereiden? Op het internet vind je veel recpepten voor het klaarmaken van een rollade van rundvlees. Het heeft onze voorkeur om te gaan voor een recept waarbij je de runderrollade eerst aanbakt in de pan om deze vervolgens verder te laten garen in de oven. Heerlijk! Maak gebruik van een temperatuurmeter, zo voorkom je dat de rollade te lang in de oven ligt en te droog wordt. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Het doel is genieten van een malse, sappige runderrollade.

Runderrollade bestellen

Wil je online een runderrollade bestellen? Dan ben je bij La Carne Premium beef aan het juiste adres. Onze runderrollade is gemaakt van rundvlees van het Simmentaler rund. We hebben de rollade bereid met gemengde specerijen en zout. Wij leveren onze runderrollade vers. Je kan deze tot een week bewaren in de koelkast, maar natuurlijk ook nog invriezen om later te bereiden.