Rundvleespakket - Barbecue chef (6-8 pers.)

  • € 89,95Inclusief 9% BTW
OP VOORRAAD

Bespaar met dit pakket 10%

Een gegarandeerd succes voor iedereen achter de BBQ. Een perfecte gemaakte spies van de Picanha met een goede vetkap en geweldig vlees. Van de Ossenhaaspuntjes hebben we perfecte spiezen voor je gemaakt. En de Tomahawk? Die gaar je rustig op de BBQ, het vet smelt heerlijk samen met het vlees en als die perfect gegaard is? Dan snijd je 'm in kleine reepjes op een plank en je zult versteld staan hoe snel jouw gasten dit opeten. Het ziet er ook nog eens geweldig uit met het bot. De hamburgers... daar maak je altijd iemand blij mee. Dit pakket: een absolute smaaktopper voor de BBQ.

  • Tomahawk (1300 gr.)
  • Hamburgers (6 stuks / 900 gr.)
  • Picanhaspiesen (4 stuks / 500 gr.)
  • Ossenhaasspiesen (4 stuks / 500 gr.)

Prijs per stuk:
Totaal:

Bezorging:

  • Maandag t/m vrijdag vers en gekoeld thuisbezorgd.
  • Bestel voor 22.00 uur en ontvang nog de volgende (werk)dag.
  • Geschikt om in te vriezen. Vers ± 7 dagen houdbaar in de koelkast.

Namens de chef

"Draai jij als echte barbecuechef je hand niet om voor een paar mooie barbecue steaks? En houd je ervan om je gasten te verrassen? Dan is dit pakket perfect voor je".

Evert te Pas - Chef La Carne
Rundvleespakket - Barbecue chef (6-8 pers.)

Excellente steaks voor op de barbecue

Barbecue rundvlees voor de barbecue

Dit Barbecue actiepakket is er een voor de barbecue chef die zijn of haar vrienden de beste barbecue steaks voor wil zetten!

De steaks zijn van het Simmentaler rund. Deze runderen  leven veelal vrij in de Alpenweides waar ze vers gras of kruiden eten. Volop natuurlijk vlees dus, dat grasgevoerd is! Daarbij is het Simmentaler rund een dubbeldoelras. Ze geven hun hele leven melk en daardoor is het vlees mooi met vet dooraderd en bedekt. Prachtige rood vlees en super smaakvol!

Barbecue pakket aan huis geleverd

Onze barbecue pakketten geven jou de kans om thuis te genieten van excellent rundvlees.  Dit pakket wordt vers bij je thuis geleverd. Het rundvlees dat je niet meteen gebruikt, kan je dus prima invriezen om later van te genieten.